I udendørssæsonen 2021 havde vi kun et hold tilmeldt til JTU’s holdturneringsstævne og det var Piger i rækken U16-U18.

Til gengæld var det med stor succes, både sportsligt og socialt. Vores pigehold i denne række bestod af Aprilia, Katja og Liv.

De startede med at vinde pulje-stævnet den 13. juni i Skive. Herefter vandt de også alle kampe på hjemmebane den 15. august. Her skal samtidig lyde en stor tak til alle, som hjalp med at gøre stævnet til en rigtig god dag for pigerne.

Slutteligt gjorde de rent bord til finalestævnet den 12. september i Horsens, hvor de vandt 3-0 over Sdr. Omme og vores U16-18 pigehold kan dermed kalde sig Jyske Mestre 2021.

Generelt er indtrykkene fra disse stævner for bredden, at alle juniorerne hygger sig, og at der knyttes venskaber på tværs af klubberne.

Der har ikke været turneringsaktiviteter i denne vinter endnu, simpelthen fordi tilbuddene for juniorer i bredde tennis er meget begrænsede. Men vi har vores U16-U18 tilmeldt indendørs stævne i Silkeborg den 13/3, som vi ser frem til.

I den kommende sæson, hvor jeg forventer mere normale forhold uden Corona restriktioner, er det min ambition, at vi kan få aktiveret flere junior hold, både på pige og drenge siden, ved at inddrage velvillige forældre som holdkaptajner, naturligvis med støtte fra undertegnede.

Hermed slut på årsberetningen for junior holdturnering.

kristian.filstrup@hei-tennis.dk